Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2013 10:27

Ικανοποίηση μετά την τροποποίηση της επίμαχης διαφημιστικής καμπάνιας

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ραδιοταξί Λαμίας με ικανοποίηση διεπίστωσε, τροποποίηση μέρους της επίμαχης διαφήμισης της συγκεκριμένης εταιρείας ταξί.


Η διευκρίνηση που δίνεται στο τέλος της, για ελάχιστο κόμιστρο 3 ευρώ και 40 λεπτά, αποδεικνύει περίτρανα, με τον πλέον σαφή και κατηγορηματικό τρόπο, την σύγχυση και την παραπλάνηση που αυτή διέσπειρε στο επιβατικό κοινό.


Πάντως, η λανθάνουσα συκοφαντική δυσφήμιση του συλλόγου μας, καθώς και των λοιπών συναδέλφων του κλάδου μας, συνεχίζει να υφίσταται ακόμα και τώρα. Συνεπώς ισχύει η προηγούμενη δέσμευση μας ότι δηλαδή επιφυλασσόμαστε να ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμα μας.


Ο σύλλογός μας από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το θέμα, κινούμενος συντεταγμένα και πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας, προέβη άμεσα σε όλες τις δέουσες ενέργειες οι οποίες έφεραν αποτέλεσμα.
Επισημαίνουμε για μια ακόμα φορά πως θα συνεχίσουμε με απαράμιλλη αποφασιστικότητα να μαχόμαστε για τα δίκαια του συλλόγου και γενικότερα του κλάδου μας, καθώς και για την προστασία από ανάλογες πλάνες του επιβατικού κοινού το οποίο μας στηρίζει και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει να μας στηρίζει.